Menu

Den hjælpende hånd

HandiGood laver hjælpemidler, der fungerer som en ekstra hånd til mennesker, der er ramt af nedsat kraft eller funktion i arme og hænder.

Når små hverdagsopgaver som at åbne et låg eller røre i en skål bliver svære at udføre, går det udover livskvaliteten - og det vil vi i HandiGood gerne gøre noget ved.

Alle ældes, mange får gigt, andre lammes, kommer ud for et uheld, skal i genoptræning - HandiGood er til alle dem i verden, der har brug for en hjælpende hånd.

Se vores produkter

Et produkt til mange målgrupper

Er det til tider vanskeligt for dig at fastholde og åbne et pilleglas, en sodavand, et marmeladeglas, en paté, en mælk, en dåse, pille et æg mm.?

Vi har en bred målgruppe, men fælles for de fleste er, at de af den ene eller anden grund har funktionsnedsættelser i arme og/eller hænder. Det kan skyldes alderdom eller sygdomme som gigt, parkinsons, sclerose; senskader som følge af en blodprop og hjerneskader eller(trafik)uheld; eller medfødte handicap.

Produktet er derfor både oplagt i situationer med genoptræning, men også som fast inventar i hjem, hvor der er behov for hjælpemidler.
Se videoeksemplerne, hvor produktet bruges af en ældre, en person med gigt og en med Parkinsons sygdom.

SE MERE

HandiGood på Health & Rehab 2021 - Tak for i år!

D. 16. - 18. november var vi til Health & Rehab messe i Bella Centret. Vi i HandiGood vil gerne sige tusind tak til de mange besøgende ved vores stand og Jeres interesse i vores produkt! Her kan du læse mere om Health & Rehab 2021:
Health & Rehab 2021
rehab21

HandiGood i Hjælpemiddelbasen

Easy-Up fra HandiGood er at finde i Socialstyrelsens Hjælpemiddelbase.
Du kan læse mere om hjælpemiddelbasen her:
Hjælpemiddelbasen
X

Register

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele dette websted, til at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores privatlivs politik.