Menu

Mød HandiGood på Health & Rehab 2021

D. 16. - 18. november kan du møde HandiGood på dette års Health & Rehab messe. Her vil det være muligt både at se og prøve vores produkter.
Health & Rehab messen er den førende fagmesse indenfor hjælpemidler og velfærdsteknologi i Skandinavien.

HandiGood vil være at finde ved stand C2-030C.

Læs mere
_media_2830_health-rehab2020_0729_small

Den hjælpende hånd

HandiGood laver hjælpemidler, der fungerer som en ekstra hånd, til mennesker der er ramt af nedsat kraft eller funktion i arme og hænder.

Når små hverdagsopgaver, som at åbne et låg eller røre i en skål, bliver svære at udføre, går det udover livskvaliteten - og det vil vi gerne gøre noget ved.

Alle ældes, mange får gigt, andre lammes, udsættes for et uheld, genoptrænes, oplever nedsat funktion - HandiGood er til alle dem i verden, der har brug for en hjælpende hånd.

Se vores produkter

Et produkt til mange målgrupper

Er det til tider eller ofte vanskeligt for dig at fastholde og åbne et pilleglas, en sodavand, et marmeladeglas, en patê, en mælk, åbne en dåse, pille et æg mm.?

Vores kunder er mange forskellige mennesker:
Aldrende, gigtramte, folk i genoptræning, blodpropsramte, hjerneskadede, parkinsonramte, mennesker med et handicap og mange flere.

Se videoeksemplerne, hvor produktet bruges af en aldrende person, en gigtramt, og en parkinsonramt.

SE MERE

HandiGood i Hjælpemiddelbasen

Easy-Up fra HandiGood er at finde i Socialstyrelsens Hjælpemiddelbase.
Du kan læse mere om hjælpemiddelbasen her:
Hjælpemiddelbasen
X

Register

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele dette websted, til at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores privatlivs politik.