Menu
Tre medarbejdere på HandiGood lageret, hvor én kører gaffeltruck.

Fra idé til virkelighed

HandiGood blev grundlagt af den danske opfinder, John Jensen i oktober 2014. Efter en operation og tre ugers forbud mod at bruge højre hånd, fik Hr. Jensen en idé. Han havde brug for noget, der kunne fastholde hverdagsprodukter såsom et glas syltetøj, mælk, tun, pilleglas, kaffeglas og sodavand, så han kunne åbne disse med én hånd.

MEN der var ingen egnede produkter tilgængelige i hele verden. Resultatet er vores patenterede Easy-Up, som markerede starten på virksomheden HandiGood.

En smilende medarbejder sidder og lodder en Easy-Up. I baggrunden er der en stak med Easy-Up skaller.

Vores sociale ansvar

”Folk der har brug for en hånd - arbejder hos os med at hjælpe flere og flere i hele verden, der også har brug for en hjælpende hånd”

Virksomheden har siden begyndelsen arbejdet med at understøtte de grundlæggende socioøkonomiske principper. I dag beskæftiger HandiGoods producent ansatte i fleksjob, statsstøttede og delfinansierede medarbejdere, folk, der ønsker erhvervserfaring, førtidspensionister, mv.

Derudover arbejder vi tæt sammen med non-for-profits samt foreninger dedikeret til at berige livet for mennesker med handicap, aldrende mennesker, gigt samt blodpropsramte mm. gennem meningsfuldt arbejde.

HandiGoods 4 daglige ledere i sort-hvid. Fra venstre: Peter Nielsen, Edith Gosvig, John Jensen og Keld Dons.

Teamet bag HandiGood

Den daglige ledelse i HandiGood har en solid industriel erfaring og forretningssans, både på nationalt såvel som på internationalt plan.

Ledergruppens tværfaglige kompetencer dækker bredt over produktion, marketing, salg, økonomi samt generel administration.

X

Register

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele dette websted, til at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores privatlivs politik.